Yrityskuvaukset

Visuaalinen viestintä on tänä päivänä tärkeä osa yrityksen brändiä ja viestintää. Henkilöstö antaa yritykselle kasvot ja tyylikkäät ja ajattomat henkilöstökuvat ovat yrityksen käyntikortti. Ammattilaisen ottamat valokuvat parantavat yrityksesi imagoa oli kyse sitten henkilökuvista nettisivuille, esitteisiin tai käyntikortteihin; tai tuote- ja feelis – kuvista kotisivuille ja muuhun mainontaan.

Henkilöstökuva / Profiilikuva / CV-kuva

Perus henkilöstökuvaus studiossa

alk.49 € henkilö, yli 4 hlöä samalla kertaa kuvatessa 45 € / hlö.

Hinta sisältää kuvauksen ja kuvatiedoston kotisivuillenne. Tiedosto valitaan kuvatuista kuvista kuvauksen yhteydessä  tai kuvaaja voi valita mielestään parhaimman puolestanne.

Pyydä tarjous useamman henkilön kuvauksesta.

Personoitu henkilöstökuvaus / Brändikuvaus

studiossa alk. 79 € per hlö tai miljöössä alk. 129 € .

Perus rintapotretti lisäksi henkilökuva voi olla tyyliinne sopiva ja persoonallinen imagokuva niin studiossa, kuin omalla työpaikalla tai muussa valitsemassanne, yrityksen brändiä ja tarinaa tukevassa ympäristössä. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan millainen kuva kertoisi parhaiten yrityksenne tarinaa.

Kuvaus sisältää kuvaussuunnittelun, noin puolen tunnin kuvauksen, nettivedokset kuvan valintaa varten salasanalla suojatussa galleriassa  sekö ison kuvatiedoston laajalla käyttöoikeudella + samasta tiedostosta pieni resoluutioisen tiedoston nettikäyttöä varten. Tarvittaessa teen myös tarjouksen suuremmista kokonaisuuksista. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksenne brändiin sopivat mainoskuvat yhdessä.

Yhteistyökumppaneita mm.

             

Vaikka olenkin erikoistunut nimenomaan muotokuvauksen saralla, koulutukseni on sisältänyt myös kattavan osion tuotekuvausta. Tässä kohtaa tilaajalla on yleensä selkeä visio miten tuote halutaan tuoda esille – minä annan ammattitaitoni työkaluksi lopulliselle toteutukselle!