Kuvat tyylikkäästi kehyksiin!

Kuvauksen jälkeen lataan kuvanne kuvatilaus.fi – palvelimelle nähtäväksi. Näistä netti-vedoksista valitsemistanne kuvista valmistamme teille ammattilaatuiset, kauniit kuvat ja kuvatuotteet. Kuvakokoja on valittavana erilaisista kiitoskorteista kuviin ja suurennoksiin tai kuvat saa myös viimeisteltyinä perinteiseen samettikansioon.

Kuvat voi kehystää tyylikkäästi sisustuksellisiin mittatilauskehyksiin. Listamalleja löytyy joka makuun. Kehys toteutetaan yhdessä suunnitellen kotiinne ja kuvaan tai kuviin sopivaksi. Kehystetyt kuvat säilyvät lasin alla parhaiten!

Kuvat voi myös viimeistellä digitaalisesti aivan uudella tavalla – vain mielikuvitus asettaa rajat! mm. Kollaasiin saa monta kuvaa yhteen suurennokseen ja kuvat seinälle osaksi kodin sisustusta.

2+4 juhlakehys