Koira – ja lemmikkikuvaus

Kukapa ei haluaisi kunnon kuvaa rakkaasta lemmikistään; edustavaa otosta nelijalkaisesta ystävästä, johon on ikuistettu tämän parhaita piirteitä ja ripaus luonnetta. Kuvaan lemmikkien muotokuvat niin studiossa kuin toivomassanne miljöössä.

Samalla voimme kuvata teidät myös yhdessä! Monelle meistä koira on perheen jäsen, jonka kanssa kuvaan halutaan koko perhe! Sama pätee myös kissoihin ja muihin pörröisiin lemmikkeihimme.

Kuvattavaksi tuloa ei kannata turhaa jännittää. Monelle ”city-koiralle” kuvattavaksi tuleminen -jopa studiolle on vain yksi hauska leikki omistajan kanssa uudessa paikassa. Miljöössä kuvaaminen se vasta hauskaa onkin! Ja palkaksi saa kehuja ja rapsutuksia1 Mikä voisi olla hauskempaa! Kuvaukseen mukaan voi tuoda jotain rekvisiittaa; koiran omia leluja tai jotain rodunomaista … mitä se sitten onkin.

Soita ja varaa lemmikillesi aika kuvaukseen!

Lisää kuvaamiamme lemmikkikuvia näet  tästä linkistä.

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen